Pisto - spanyol "lecsó"
krumpli 0,04
paradicsom 0,02
hagyma 0,02
fokhagyma 0,005
padlizsán 0,02
cukkini 0,02
tojás 0,02
olívaolaj 0,01
só, bors, római kömény, kakukkfű, rozmaring
Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott padlizsánt és cukkinit, majd lepirítjuk. Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket és a lehéjazott és apróra vágott paradicsomot és elforraljuk a lé felét. A burgonyát is kockára vágjuk és olajban megsütjük, majd a lecsóhoz adjuk. Ízlés szerint tojással vagy nélküle tálaljuk, finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
krumpli 0,04
paradicsom 0,02
hagyma 0,02
fokhagyma 0,005
padlizsán 0,02
cukkini 0,02
tojás 0,02
olívaolaj 0,01
só, bors, római kömény, kakukkfű, rozmaring
Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott padlizsánt és cukkinit, majd lepirítjuk. Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket és a lehéjazott és apróra vágott paradicsomot és elforraljuk a lé felét. A burgonyát is kockára vágjuk és olajban megsütjük, majd a lecsóhoz adjuk. Ízlés szerint tojással vagy nélküle tálaljuk, finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése