2012. február 20., hétfő

Beutazzuk a világot! Ön is velünk tart?

Ki ne szeretné beutazni a világot és minden hónapban egy másik ország kultúráját, gasztronómiáját megismerni?

ÖN IS SZERETNÉ, IGAZ?

 

ÍZ-UTAZÁS A FÖLD KÖRÜL!
Ennyi felvezetés után, most már igazán az útitervre térünk, de előtte röviden elmondjuk az előzményeket:
Az elmúlt évek legsikeresebb és minden szempontból rekordernek számító programja a "Gyertyafényes vacsora" szolgáltatásunk volt! Az volt a lényege, hogy 5.000,- Ft helyett (40%-os kedvezménnyel) 2.990,- Ft-ért egy romantikus, gyertyafényes kétszemélyes, háromfogásos vacsorát kínáltunk Vendégeinknek.

Többször lezártuk már a programot, de tömegével jöttek a visszajelzések Vendégeinktől hogy szeretnék, ha tovább folytatódna és ezért, négyszer-ötször meghosszabbítottuk. Az utolsó hosszabbítás Január végén zárult le és ilyen formában nem is folytatjuk tovább ezt a programot!

Azonban egyfontos üzenete volt a program népszerűségének és vendégeink visszajelzései is ezt támasztották alá;, lehetőség szerint, minél többször szeretnének egy-egy kellemes hangulatú estét eltölteni, kettesben vagy a gyerekeikkel közösen, egy finom vacsorával! Ez sajnos a jelenlegi gazdasági helyzetben ritkábban kivitelezhető, hacsak nem olyan kedvező az ár, hogy ez beleférjen. Tehát a Vendégeink hasonló ár-érték arányú ajánlatokat várnak tőlünk és ezért szeretnének minél több élményt átélni!
Ebből a következtetésből kiindulva kidolgoztunk egy programsorozatot, amely különböző népek és nemzetek konyháit fogja bemutatni: Spanyol, Francia, Olasz, Indiai, Mexikói, Orosz, Görög, Török, Skandináv, Arab, Zsidó, stb. és természetesen Magyar. Körbe utazzuk a Földet! A program az, Íz-utazás a Föld körül- Nemzetek konyhái nevet kapta!
A vacsora menük négy vagy öt kisebb méretű fogásból fognak állni (tapasok), amivel jól is lehet lakni, miközben több fogáson keresztül átfogóbb képet kaphatunk az adott nemzet konyhájáról, ételeiről és ízeiről is. Az asztalon négy-ötféle fogás, és két-háromféle köret lesz egyszerre, amiből kedvünk és ízlésünk szerint összeválogatjuk a saját tányérunkra, a nekünk tetsző étel-összeállítást. Az utazást és élményt, az adott nemzetre jellemző desszert, italok és az autentikus zenei aláfestés fogja teljessé tenni! Miközben eltöltünk egy kellemes estét, közben élmények és felfedezések is várnak ránk, ahogy megismerjük egy-egy nemzet ételeit, konyháját, gasztronómiáját és kultúráját. Egy hónapot fogunk ismerkedni az adott nemzett konyhájával, de közben folyamatosan változni fog a kínálat, tehát ha újra visszatér, akkor sem válik unalmassá!
A programsorozathoz kapcsolódni fog egy főzőtanfolyam is, ahol az éppen aktuális nemzet ételeit fogjuk a Vendégeinkkel együtt elkészíteni. Ezáltal az íz-élmény haza is vihető, reprodukálható és otthon még tovább élvezhetjük a különböző nemzetek ízeit. Íz-utazásunk helyszíneiről receptgyűjteményt is összeállítunk, melyet ajándékba elküldünk majd a vendégeinknek és az erre a célra indított blogra is feltöltünk, ahol a receptek mellet sok más érdekesség is megtalálható lesz az adott országgal kapcsolatban. Egy csodálatos utazásra indulunk és körbeesszük a Földet!
És következzen az útiterv: Az első úticélunk Spanyolország lesz, majd áprilisban Franciaország, májusban Mexikó..... és így tovább, de maradjon valami meglepetés is!


A programsorozat hamarosan indul, és már az előjelzésekből lehet tudni, hogy óriási lesz az érdeklődés iránta. Természetesen a törzsvendégeinknek, mint mindig, most is előnyt szeretnénk biztosítani, hogy nehogy lemaradjanak erről az élményről és egy egyedi ajánlattal szeretnénk meghálálni a hűségüket és a segítségüket. Az Íz-utazáshoz egy kedvezményre jogosító Vouchert (beszállókártyát) biztosítunk!
Az íz-utazás árait úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet és törzsvendégeink további extra kedvezményekre is jogosultak! Utazásunk 10 hónapja alatt körbeesszük a Földet és decemberre visszaérkezünk Magyarországra. A kedvezményes beszálló kártyával Ön részt vehet a teljes körúton vagy csak egy-egy állomáson is, de többször vissza is térhet egy-egy nemzet konyhájához, ha úgy gondolja.
Az Íz-utazás árait úgy találtuk ki, hogy minél hosszabb útra indul, annál olcsóbb lesz a fajlagos ára, tehát megéri hosszabb útra befizetni! Az élményt is meghosszabbíthatjuk és spórolunk is vele!

Az utazás költségei az alábbiak lesznek: 

Íz-Utazás Íz-Utazás
Ezüst menü
Csak beszállókártyával

Íz-Utazás
Arany menü
Csak beszállókártyával
Ízelítő falatkák
√  √  √ 
Háromfogásos vacsora  √  √  √ 
Desszert
√  √  √ 
Receptfüzet*
√  √ 
+ Extra fogások**
√ 
Nemzeti italok***
√ 
Összesen:
2.500,- Ft/ fő
1.790,- Ft/  fő 
2.490,- Ft/  fő 
5 napos körút
7.990,- Ft/  fő
1.598,- Ft/  fő 
10.990,- Ft/  fő
2.198,- Ft/  fő 
10 napos körút
14.990,- Ft/  fő
1.499,- Ft/  fő 
20.990,- Ft/  fő
2.099,- Ft/  fő 
 
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

Ha Ön még nem törzsvásárlónk, de ezeket a sorokat olvassa (tehát már vendégünk volt), akkor csak a véletlen műve lehet, hogy még nem kapott törzsvásárlói kártyát! A beszállókártya regisztrációval Ön is jogosult lesz a törzsvásárlói kedvezményekre!

Kezdjenek el csomagolni, készüljenek egy fantasztikus íz-utazásra, ahol közösen bebarangoljuk a Földet és begyűjtjük az élményeket!

Hamarosan indulunk………..

A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, csak a kedvezményes lehetőséget teremti meg! Miután regisztrált, a névre szóló beszállókártyáját postán küldjük meg! A körutazás márciusban indul, rövidesen küldjük a részletes útitervet és az első úticélunk pontos leírását!
A kedvezményes Voucher (beszállókártya)  biztosítja az Íz-utazás a Föld körül- Nemzetek konyhái programon való részvételt! A kedvezményeket csak a beszállókártyával lehet igénybe venni!


Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, az alábbi telefonszámon állunk szíves rendelkezésére!

06-20-322-03-72 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése