2012. március 13., kedd

Pisto - spanyol "lecsó",

Pisto - spanyol "lecsó"   
krumpli 0,04
paradicsom 0,02
hagyma 0,02
fokhagyma 0,005
padlizsán 0,02
cukkini 0,02
tojás 0,02
olívaolaj 0,01
só, bors, római kömény, kakukkfű, rozmaring
Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a kockára vágott padlizsánt és cukkinit, majd lepirítjuk. Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket és a lehéjazott és apróra vágott paradicsomot és elforraljuk a lé felét. A burgonyát is kockára vágjuk és olajban megsütjük, majd a lecsóhoz adjuk. Ízlés szerint tojással vagy nélküle tálaljuk, finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése